Holistic coaches

Monica

Monica Wijers

Jij bent de kapitein en als duidelijk is dat jij jouw doel niet bereikt, verander dan niet je doel maar je windrichting. Als je de controle los kunt laten gebeuren de mooiste dingen.

Het is niet alleen je lichamelijke welbevinden dat ervoor zorgt dat jij je goed voelt. Het is vooral het niveau van onze gedachten, onze emoties en ons onderbewustzijn dat bepaalt hoe de fysieke werking van ons lichaam wordt geregeld.

Als Holistic Coach en Integraal Hormoonspecialist werk ik vooral met vrouwen in de overgang en ben ik gespecialiseerd in neurotransmitters en het endorfinesysteem. Deze twee hormonale systemen kun je zien als de belangrijkste managers in ons lichaam. Onze hormonen zijn zeer gevoelig voor stress, gedachten, negatieve overtuigingen en oordelen, zonder dat we dat soms zelf weten. Gebeurtenissen die we tijdens ons leven meemaken kunnen ertoe leiden dat deze overtuigingen in ons lichaam settelen waardoor er jaren later emotionele of lichamelijke klachten kunnen ontstaan.

Holistic Coaching is een prachtige intense methode waarbij we inzetten op transformatie, solide en stabiele gezondheid en vitaliteit. Alles wat wij meemaken wordt door 95% van ons onderbewustzijn aangestuurd. We werken met een gekwalificeerde testmethode om te kijken wat er ten grondslag ligt aan het uitblijven van jouw herstel en/of het niet halen van je doel. 

Elke dag is er een kans. Durf jij die kans te pakken? Want als het leven je laat struikelen, maak er dan een salto van!

Zaanstraat 6N, 8226 ND Lelystad

06-22 26 24 01

info@menomanager.nl

menomanager.nl

LinkedIn profiel

Monica werkt graag met vrouwen die:

N

in de overgang zijn en hormonale ontregelingen hebben

N

onverklaarbare lichamelijke of psychische klachten hebben

N

een burn-out hebben of het equivalent: een zeer druk leven en geen nee kunnen zeggen

N

zijn vastgelopen in hun werk en leven

N

begrijpen dat fysiek ongemak ook te maken kan hebben met onbewuste blokkades

N

bewust op zoek zijn naar de volgende stap in hun leven

N

op zoek zijn naar hun (ziele)missie

“ Zullen we samen onszelf zijn? ”

© 2020 Holistic Coaching LHA® Nederland