Holistic coach

Renate

Renate de Groot – Gorlitz

In mijn praktijk aan huis kun je terecht voor begeleiding bij levensprocessen. Vanuit een holistisch mensbeeld werk ik met verschillende methodes zoals Holistic Coaching LHA® en astrologie. Mensen begeleiden tijdens een ziekte of ander uitdagend levensproces is een rode draad in mijn leven. Op een jonge leeftijd realiseerde ik mij al dat er een verbinding bestaat tussen lichaam, ziel en geest. Mensen helpen stond al vroeg centraal, wat voor mij de reden was om de opleiding verpleegkunde te gaan volgen. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan in diverse takken van de reguliere gezondheidszorg.

Rond mijn 40e kwam ik in een depressie terecht, waarvoor ik lichaamsgerichte psychotherapie volgde. Waar eerst steeds de nadruk had gelegen op het lichamelijke en psychische vlak, kwam er geleidelijk aan een grote behoefte om me te verdiepen op het geestelijke en spirituele vlak. Vanaf 2011 volgde ik studies over zingeving, spiritualiteit en esoterische astrologie. Met energetische therapiesessies en meditatie leerde ik steeds meer in contact te komen met mijn innerlijke krachtbron en authenticiteit. Via de krachtige en effectieve methode van Holistic Coaching LHA® leerde ik hoe je anderen op een diepgaand niveau kunt begeleiden. Hierdoor kunnen mijn cliënten hun eigen keuzes gaan maken vanuit hun innerlijke kracht voor een meer authentiek en vreugdevol leven.

Watermunt 20
2481 CE Woubrugge

06-54776857

renate@nonamoira.nl

nonamoira.nl

LinkedIn profiel

Je kunt bij mij terecht op dinsdag, woensdag en donderdag. 

Sessies starten om 9.00 of 13.00.

Invoelend vermogen

Ik kan goed luisteren, en heb een groot invoelend vermogen. Daarbij draag ik zorg voor een veilige omgeving, waarin we samen op weg gaan, en zonder oordeel jouw thema centraal stellen.

Ik laat je nieuwe keuzes en mogelijkheden ervaren, om met meer innerlijk vertrouwen een vreugdevoller, lichter leven voor jezelf te creëren. Bij mij word je gehoord en gezien, en samen gaan wij zorgen dat jij weer in je kracht komt en nieuwe mogelijkheden ziet.

 

Renate werkt graag met mensen die:

N

op zoek zijn naar een krachtige en effectieve methode van coachen bij een disbalans en/of blokkade in hun leven.

N

hun leven een nieuwe wending willen geven.

N

ervoor open staan om in contact te komen met de diepere, onbewuste drijfveren van hun gedragspatronen.

“Het gaat er niet om dat je jeZelf gaat vinden, maar dat je jeZelf gaat zijn

Het gaat er niet om dat je naar jeZelf gaat kijken, maar dat je gaat kijken vanuit jeZelf”

Vera Helleman

© 2020 Holistic Coaching LHA® Nederland