Holistic coaches

Rita

Rita Hoogeveen – Emmerechts

Wij zijn allemaal samen op pad en ik zoek heel bewust de weg omhoog, de weg die leidt naar het licht. Het samen op weg zijn met elkaar is een ontroerend en boeiend leerproces.

Ik heb zo lang als ik me kan herinneren gezocht naar het antwoord op waarom vragen: Waarom ben ik geboren? Wat is de zin van het leven? Wat kom ik doen op deze aarde? Waarom moet ik lijden? Steeds heb ik mijn innerlijk kompas gericht op het licht, op dat wat goed voelde. Daardoor maakte ik soms niet-rationele keuzes, die niet begrepen werden door mijn omgeving. Mijn zoektocht heeft mij veel ongelofelijke ervaringen gebracht. Zo heb ik in een klooster gewoond in het centrum van Amsterdam en heb ik in de nacht met daklozen in Rotterdam gewerkt. Ik heb twee jaar medicijnen gestudeerd en een opleiding homeopathie gevolgd. Ook ben ik werkzaam geweest in kindertehuizen en de zorg.

Ik heb niet de antwoorden, maar ik begeleid je graag op jouw weg, zodat jij weer in verbinding komt met jezelf, zelf je keuzes kunt maken en als zodanig je weg omhoog weer kunt vervolgen.

Sensera

Mondriaanstraat 12
3262TH Oud-Beijerland

06-12924142

info@sensera.nl

LinkedIn profiel

Beschikbaar voor coachings op zaterdag en vrijdagnamiddag.

Rita werkt graag met de zoekende mensen die:

N

Moeite hebben met het vinden van een doel in hun leven, of het ontdekken van hun gaven.

N

Veel voor anderen zorgen maar zichzelf daarbij op de laatste plaats zetten.

N

Deel hebben genomen aan groeperingen die hen de antwoorden op hun levensvragen beloofden en daarin teleurgesteld werden.

N

Gepest of miskend zijn en daardoor kneuzingen hebben opgelopen.

”Wij gaan verder, steeds verder en hoger in ontwikkeling.
Er is alleen leven, voortgaan en ontwaken.”

© 2020 Holistic Coaching LHA® Nederland