Holistic coaches

Anita

Anita Noordzij

Mensen begeleiden geeft mij energie. Ik ben geïnteresseerd in waarom doe je wat je doet? Welke intentie en drijfveer zitten er achter je beslissingen en gedrag?

Om dit te kunnen doorgronden heb ik eerst zelf vele processen doorleefd.

Ik ben opgegroeid in een emotioneel onstabiele omgeving, waar ik mij staande heb gehouden door mijn gevoel uit te schakelen, alles perfect te willen doen en alles onder controle te houden. En altijd maar door te gaan.

De diverse (coaching) opleidingen en coachings die ik heb mogen ervaren hebben mij geleerd te voelen, en daardoor ben ik weer in balans en in mijn eigen kracht gekomen. Vanuit deze kracht en waardevolle inzichten ben ik als mens steeds verder ontwikkeld en groeide mijn zelfvertrouwen om mijn eigen leven vorm te geven.

Met deze levenservaring help ik je met oprechte aandacht en betrokkenheid verder in je persoonlijke ontwikkeling. Zodat jij ook in je kracht komt en kan leven zoals jij wilt leven!

Personeelskracht

Hooghoutseweg 1
5074 NA Biezenmortel

06-12312485

anoordzij@personeelskracht.eu

personeelskracht.eu

LinkedIn profiel

}

Beschikbaar alle dagen in overleg, eventueel ook avonden.

Ontwikkeling op het diepste niveau

Ik begeleid elk mens, bij voorkeur met de Holistische Coachmethode, omdat je hiermee op het diepst liggend niveau verder persoonlijk ontwikkelt. Kernwoorden uit de coachvragen van mensen zijn: niet voelen maar rationeel blijven, conflicten mijden, pleasen, innerlijke criticus, perfectionist, niet gehoord worden, onzeker zijn.

“Leef je eigen leven en wees wie je werkelijk bent.”

© 2020 Holistic Coaching LHA® Nederland