Thema

Gezondheid & vitaliteit

“Waarom kom ik maar niet van mijn lichamelijke klachten af?”

Ieder mens is uitgerust met een zelfhelend vermogen. Maar waarom keer je dan niet ‘vanzelf’ terug naar die natuurlijke staat van gezondheid en vitaliteit?

Gezond en vitaal leven

Ons lichaam is een buitengewoon fantastisch werkend systeem, dat constant streeft naar homeostase, de natuurlijke orde. Dit lukt echter niet altijd. Vaak wordt een gezond en vitaal leven vanuit de natuurlijke orde verhinderd door onbewuste belemmerende factoren.

We onderzoeken met Holistic Coaching LHA® allereerst of je op alle niveaus bereid en in de gelegenheid bent naar de natuurlijke orde terug te keren. Vervolgens kijken we samen welke blokkades dit verhinderen.

Waarom manifesteert dit zich in mijn leven?

Holistic Coaching LHA® richt zich op het ophelderen van oorzaken en aanleidingen rondom iemand’s lichamelijke klachten of ziekte. Uiteraard kunnen wij de aandoening of klachten niet genezen, maar doorgaans wordt er wel een interne verandering in gang gezet door middel van opheldering. Soms kan er ook helderheid komen over de belangrijkste factoren die genezing in de weg staan. 

Let op: Holistic Coaching LHA® is géén geneeswijze of vervangende behandeling voor ziekte, aandoeningen of lichamelijke klachten. Bezoek altijd een (specialistisch) arts of therapeut. 

Gezondheid & vitaliteit

Familie & relaties

Zingeving

.

Carrière & zakelijk

© 2020 Holistic Coaching LHA® Nederland