Holistic coaching

Zo werken wij

Coaching sessies

Wanneer je contact hebt gezocht, maken we eerst kennis met elkaar. Zo kunnen we afstemmen of het ‘klikt’ en je bij de goede persoon bent uitgekomen voor jouw coaching. Afgesproken wordt op welke locatie de coaching zal gaan plaatsvinden. Sommige coaches bieden ook online mogelijkheden aan.

Gemiddeld duurt een sessie 1,5 tot 3 uur, in sommige gevallen kan dit langer zijn. De duur en de kosten stemmen we van tevoren af.

Verloop van de coaching

Een coachingsessie begint met een gesprek over het probleem waar je tegenaan loopt en wat je verlangen naar verandering is.

In de coaching gebruiken we de intelligentie van het lichaam en de herinneringen die in het celgeheugen zijn opgeslagen. Deze herinneringen kunnen ervoor zorgen dat je steeds weer in hetzelfde patroon terugvalt.

Naast gesprekstechnieken maken we gebruik van een systematische testprocedure, oefeningen en diverse ondersteunende processen.

Afhankelijk van de leeftijd en diepte van het probleem kunnen er meerdere sessies nodig zijn.

Onbewuste programmering

 ‘’Als we doen wat we altijd al deden krijgen we wat we al hadden’’

Met het rationele denken en een cognitieve benadering hebben we doorgaans geen toegang tot onze onbewuste programmering. Deze programmering bepaalt echter 95% van ons handelen. Door inzicht en bewustwording waarom iets gaat zoals het gaat, kan van binnenuit ruimte ontstaan om andere keuzes te maken en anders te doen dan wat je deed.

Jij  bepaalt of je de knop wil omzetten.

Als er ruimte ontstaat waardoor je kan zijn zoals het is bedoeld zal de stress wegvallen en herstelt de natuurlijke orde zichzelf.

Alles klopt weer ‘als je bent wie je bent en je doet zoals je bent’.

Gezondheid & vitaliteit

Familie & relaties

Zingeving

.

Carrière & zakelijk

© 2020 Holistic Coaching LHA® Nederland