Holistic coaches

Gert

Gert Meijer

Ieder mens heeft een interne krachtbron, het is belangrijk om daarmee in verbinding te staan. Wanneer je goed in je vel zit, gaat alles bijna automatisch en heb je het gevoel dat je veel aan kunt. Dan sta je in je kracht.

Zit je minder goed in je vel, dan kun je alleen maar proberen om zo goed mogelijk overeind te blijven. Je gaat dan overleven in plaats van leven. Je zit vast in je eigen patronen en ergert je sneller aan anderen. Je leven is niet zoals jij het zou willen.

In mijn praktijk ontvang ik vooral mensen die al langer op zoek naar een oplossing voor hun situatie en worden getipt door vrienden of werkgevers. Vaak is ‘de batterij leeg’. Ze zijn vermoeid, geïrriteerd, gestrest, voelen zich machteloos en hebben onvoldoende grip op hun leven.

Terugkerende thema’s in mijn coaching zijn: vermoeidheidsklachten, irritaties in prive en/of werksfeer, angst en verborgen en onbegrepen trauma’s. Ik coach graag mensen die er voor willen gaan, nieuwsgierig zijn, vragen durven stellen en een zeker scepsis hebben ten aanzien van coaching. Mijn klanten zijn zowel mannen als vrouwen met heel verschillende achtergronden.

Talent Ontpopt

Graaf Willem de Oudelaan 69
1412 AP Naarden

06-229 573 88

g.meijer@talentontpopt.nl 

talentontpopt.nl 

LinkedIn profiel

Kom tot bloei

Mijn overtuiging is dat ieder mens uniek is en beschikt over talenten die tot bloei komen als je in je kracht zit. Daarom heet mijn bedrijf Talent Ontpopt. Mensen in mijn omgeving omschrijven mij als positief, constructief, ontwikkelingsgericht, begripvol, nieuwsgierig en gefocust.

Kom vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek en ervaar het.

Doorgaans heeft een eerste coachingssessie al resultaat.

“Energie gaat nooit verloren, het is alleen niet altijd goed gericht.”

© 2020 Holistic Coaching LHA® Nederland