LifeVision Holistic Academy

LifeVision Holistic Academy is opgericht in Duitsland

door Wulf-Peter Paezold.

LifeVision Holistic Academy

De roeping van Wulf-Peter Paezold is mensen te begeleiden naar een zinvol en succesvol leven, een bevredigende baan die aansluit op hun roeping, en tenslotte: goede relaties, inclusief die met hun levenspartner.

Wulf-Peter deed meer dan 20 jaar ervaring op als gecertificeerd personeels- en bedrijfscoach op het hoogste managementniveau. Met vele jaren ervaring als loopbaanadviseur, consultant en trainer heeft Wulf-Peter Paezold een solide basis gelegd voor het ontwikkelen van de LifeVision Holistic Academy, waar hij samen met zijn partner Melanie Grimm een nieuwe concept voor coaching heeft ontwikkeld: Holistic Coaching LHA®.

Melanie Grimm is communicatie- en coachingprofessional, en hartspecialist – niet in cardiologische zin, maar in persoonlijke zin. Het hart is ons belangrijkste orgaan: neurowetenschappelijk, kwantumfysisch en metaforisch, voor mensen om weer in contact te komen met zichzelf, zodat ze hun eigen werkelijkheid op een zelfverzekerde, krachtige en authentieke manier vorm kunnen geven. Haar credo is: succes gaat door het hart!

“We begeleiden mensen naar een bevredigende levensstijl. We zijn specialisten in het vinden van zingeving, het vinden van je roeping, vitaliteit en alle thematiek rond liefde en relaties. Via Holistic Coaching LHA® maken we zelfs de meest complexe en onduidelijke situaties in het leven in korte tijd transparant en oplosbaar.”

Wulf-Peter Paezold

Een uniek holistisch totaalconcept

Holistic Coaching LHA® brengt de essentie van diverse synergetisch complementaire methoden samen tot een uniek holistisch totaalconcept. Het combineert klassieke coachingstechnieken met systemische methoden en wetenschappelijke kennis. Holistic Coaching is een manier om snel helderheid en bewustwording te brengen in complexe levenssituaties door het combineren van competentie, hart en intuïtie.

Opleidings- en verdiepingstrajecten vinden plaats in Duitsland en Nederland. Voor meer informatie: www.lifevision.de

Voor meer informatie over de opleiding tot Holistic coach in Nederland: jose@ntgw.nl

© 2020 Holistic Coaching LHA® Nederland