Holistic coach

Jakobien

Het is niet je intelligentie of je capaciteiten die ervoor zorgen dat je goed in je vel zit, maar je mindset. Die stuurt je hele systeem aan: van je gedachten tot je zenuwstelsel, en van je hormoonhuishouding tot je beschikbare energie.

Dit was voor mij een belangrijke levensles. Ik werkte 14 jaar lang voor bedrijven in Europa en Zuid-Amerika, waar ik als online marketeer verbindingen mogelijk maakte tussen mensen en digitale systemen. Anderen zagen in mij een positieve, avontuurlijke meid. Maar van binnen klopte er iets niet: ik zat alleen maar in mijn hoofd en droeg zo ongeveer de verantwoordelijkheid van de hele wereld op mijn schouders. Een burn-out lag steeds op de loer. Ik kwam zowel mentaal als lichamelijk in de overlevingsstand. Keer op keer dacht ik dit met mijn intellect en doe-mentaliteit wel te kunnen oplossen. Zelfs psychotherapeuten gingen hier in mee.

Ons denken niet meer is dan gereedschap; ons hart leidt ons naar waar we horen te zijn. Mijn leven veranderde toen ik opnieuw leerde luisteren naar mijn intuïtie, en te durven vertrouwen op mijzelf en het universum, ons thuis.

De afgelopen 12 jaar heb ik me voortdurend verdiept in Reiki, ademwerk, therapie met plantmedicijnen en de Kundalini-yoga traditie. Maar het was Holistic Coaching dat mijn eigen proces in een grote stroomversnelling bracht. Het stelde mij in staat voor altijd vrede te sluiten met de diepere oorzaken van mijn vroegere gedrag en ongezonde gedachtenpatronen, en hiermee brak een hele nieuwe levensfase aan.

Borneostraat 38
1094 CL Amsterdam

06-37026665

info@holisticworks.nl

holisticworks.nl

LinkedIn profiel

Instagram profiel

Inspiratie en verbinding

Als geboren ‘verbinder’ en ‘wegwijzer’ begeleid ik mensen naar leven waarin innerlijk conflict plaatsmaakt voor vertrouwen, en er weer ruimte komt voor inspiratie, creatie, liefde en verbinding. Ik maak gebruik van twee soorten diepgaand bewustzijnswerk: de Holistic Coaching methode en begeleiding met behulp van plantmedicijnen. 

 

Jakobien werkt graag met mensen van diverse achtergronden (zoals ethniciteit, nationaliteit, geaardheid of genderidentiteit) die:

N

Intelligent zijn, maar gebukt gaan onder teveel onproductieve gedachten

N

Worstelen met thema’s rondom roots, herkomst en identiteit

N

Zich snel zorgen maken

N

Het geluk en de behoeften van anderen voorop stellen

N

Veel in hun mars hebben maar desondanks zeer kritisch zijn op zichzelf

N

Zien hoe anderen zich thuis voelen in hun eigen lichaam en hun leven, maar dat zelf niet zo ervaren

“Jouw probleem of struikelblok is geen toevalligheid. Het is de toegangspoort naar meer authenticiteit, persoonlijke groei en het verwezenlijken van jouw dromen.” 

© 2020 Holistic Coaching LHA® Nederland