Holistic coaches

Kees

Kees van Dongen

Ik heb in mijn leven en loopbaan een hele reis gemaakt.

Als gevoelsmens pur sang heb ik veel meegemaakt in mijn jeugd, waaronder een langdurig pestverleden. Dit heeft destijds de nodige sporen achtergelaten. Ik handhaafde me door te pleasen, mezelf kleiner te maken en conflicten uit de weg te gaan.

Gelukkig kon ik goed leren, communiceren en was ik een knokker.

Ik ben rechten gaan studeren, en als jurist heb ik in diverse functies veel  bestuurlijke ervaring opgedaan op landelijk niveau.

Maar toen ik ouder werd, kwam ik erachter dat niet wetten en regels, maar mensen mijn passie zijn. En ook dat ik zelf soms niet volledig in mijn kracht stond, vanwege de ervaringen uit mijn jeugd.

Vervolgens heb ik de reis naar binnen gemaakt om mijzelf te bevrijden van bovengenoemde oude mechanismen die in de weg zaten om op volle kracht mijn eigen weg te gaan.

Uiteindelijk heb ik in alle vrijheid gekozen voor mijn grootste passie ‘mensen’.

Ik voel mij een gezegend mens.

Vanuit mijn bedrijf Personeelskracht, begeleid ik dagelijks mensen die zich verder willen ontwikkelen in hun loopbaan en persoonlijke leven. Met mijn deskundigheid en levenservaring heb ik al honderden mannen en vrouwen succesvol mogen begeleiden op hun zelfgekozen levenspad. Ben jij toe aan de volgende etappe van jouw reis? 

 

Personeelskracht

Hooghoutseweg 1
5074 NA Biezenmortel

06-17282826

kvdongen@personeelskracht.eu

personeelskracht.eu

Beschikbaar alle dagen in overleg. Eventueel ook avonden

Kom in je authentieke kracht

Ik begeleid elk mens, bij voorkeur met de Holistisch Coachmethode, omdat je hiermee op het diepst liggend niveau verder ontwikkeld.

Speciale kennis heb ik van pleasen, gepest worden, vluchten in je zelf, conflicten vermijden, je zelf klein maken, kritisch jezelf veroordelen.

Ik begeleid je om laag voor laag de natuurlijke balans te herstellen en in je authentieke kracht te komen.

“Ga op reis om op je eigen manier volledig te worden wie je werkelijk bent.”

© 2020 Holistic Coaching LHA® Nederland